Halv pris...

... for deltager 3, 4, 5... fra din virksomhed. Læs om vores rabatter - klik her

Bliv inviteret til vores konferencer

... og udnyt vores Early Bird rabatter og kampagnetilbud. Læs mere - klik her.

Om ØkonomiCentrum

ØkonomiCentrum udvikler, markedsfører og afholder konferencer, der henvender sig til økonomi- og finansfolk i store og mellemstore virksomheder på tværs af brancher.

 

Vi sætter konferencedeltagerne i centrum. Det er vores mål, at man som deltager på en ØkonomiCentrum konference både oplever et spændende viden-indhold og møder andre mennesker med samme interesseområde som én selv. Begge dele i professionelle, behagelige rammer, hvor alt bare fungerer!

 

Vores konferencer fokuserer på emner og temaer, der er aktuelle for professionelle økonomi- og finansafdelingers ledere og medarbejdere. Emner, temaer og indhold baseres på omfattende research og en tæt kontakt til erhvervslivet - konferenceemnerne kan derfor være brede eller smalle, strategiske eller operationelle, for de få eller for de mange og vil altid være illustreret med praktiske cases fra anerkendte virksomheder.

 

Bag ØkonomiCentrum står kompetente erhvervsledere, der både selv har afholdt indlæg på mange arrangementer og har udviklet succesfulde konferencer inden for budgettering og forecasting, økonomisk performance management, profitabilitet og lønsomhedsstyring, business controlling, finansiel risikostyring, projektcontrolling, finance business partnering, group controlling, IT-controlling, effektive økonomiprocesser, supply chain controlling, treasury, moms/VAT, transfer pricing, digitalisering i økonomifunktionen, working capital optimering og meget mere.

 

ØkonomiCentrum er et selvstændigt forretningsområde under ManagementKonsulenterne aps.