Halv pris...

... for deltager 3, 4, 5... fra din virksomhed. Læs om vores rabatter - klik her

Bliv inviteret til vores konferencer

... og udnyt vores Early Bird rabatter og kampagnetilbud. Læs mere - klik her.

Bliv inviteret til vores konferencer

 

Udnyt vores Early Bird rabatter - vær blandt de første til at blive inviteret til ØkonomiCentrums konferencer! Plus vores specielle kampagnetilbud, som kun sendes ud via e-mail.

 

Hos ØkonomiCentrum bruger vi i meget høj grad e-mail til at invitere til vores konferencer. De, der er med på vores e-mail invitationsliste, bliver inviteret stort set samtidig med, at en konference bliver offentliggjort på vores web-site.

 

Samtidig har du vores garanti for, at vi ikke udleverer din e-mail adresse til andre overhovedet. Vi bruger den heller ikke til andet end invitationer og informationer om vores konferencer, så din ind-bakke bliver ikke fyldt op af os!

 

Og sidst men ikke mindst - du kan altid blive slettet igen. Du skal bare sende os en e-mail om det, så tager vi dig ud af listen og sender dig en personlig e-mail fra en af vores ansatte om, at vi har slettet dig. Lige så professionelt som vores konferencer er!

 

Udfyld felterne her og tryk Tilmeld, så modtager du fremover invitationer til vores konferencer på e-mail. Felterne med * er obligatoriske.